30 Mars - förlååt!

Förlåt att jag inte uppdaterat på väldigt länge! Jag måste bli bättre på detta känner jag!
Tycker de e roligare att lägga upp bilder på vad man har gjort o skriva lite om de så de inte bara blir en tråkig text, men varje gång jag har med mig min kamera o ska ta bilder så finns det inga batterier i den :( okej visst, jag har ingen annan än mig själv att skylla på men ändåå!! 

Spenderar numera mina dagar på Coffee House By George i jkpg där jag har min praktik. Det är faktiskt skitroligt där. Får göra sallader, pastarätter, kaffedrinkar o massa kul! George verkar tycka att jag är duktig iallafall (a).
Idag har det varit jättestressigt där, va själv i köket o hade typ 1000 olika beställningar..Men klarade det galant! Jag menar man är ju faktist bäst av en anledning. Haha!

Sitter nu i min underbara säng och är helt slut efter att plockat upp alla mina kläder från golvet o hängt in i garderoben..

Förövrigt försöker jag få tag på den dära uuubersnögga Hansson i bikini här nedanför men hon vägrar svara :(..



Nu ska jag dra mig :) hörs senare eller imon!

PussPuss Malin ♥

16 Mars

Hallo!
Slutade praktiken idag vid 2, de va ett tag sen man fick sluta så tidigt kan ja säga men gött va de :)
Tog bussen ner till ststionen o lyckades pricka in 3 tåget. När ja kom hem hamnade ja i soffan o sitter här fortfarande, hihi. Ska snart lyfta på stjärten o gå ner o göra potatismos tills imon, medans potatisen kokar hade ja tänkt att ta en dusch med :)

O vilket underbart väder de har vatt (eller är) ute idag!! Gick hem från ststionen innan o de va underbart :)

Imon ska Jeanette o Thea tävla i sm bagare i Götet. Tävlingen börjar vid 08.00 o slutar 14.30.
ÖNSKAR ER ETT ENORMT LYCKA TILL! :*

Nej nu ska ja dra mig. Hörs kanske senare :) 

PussPuss Malin ♥

14 Mars - Godnatt!

Då va de dags att sova igen!
Kommer bli en lång dag imon..Först praktik mellan 06.30 o 15.30..
Efter de blir de att åka ner till stan med Amanda o kolla om telefonjäveln går att fixa..
HÅLL TUMMARNA! :)
Sen blir de att vara barnvakt åt mina söta kusiner Fanny, Felicia o Saga! :)

Har vatt ute o gått i typ 2 timmar med Mia o Matte :) mysigt!
O Mia, bara för att vi pratade om bilderna från suckfotot så kommer en nice bild på dig här :D hhoho.
Hoppas du inte dödar mig men de ska nog inte vara nån fara :D!



Nej nu ska ja dejta kudden.
Godnatt!

PussPuss Malin ♥

14 Mars

Ååh, sitter o kollar på massa gammla bilder från tiderna på Rosenholm. O gud vad jag saknar de!
Hittade massa bilder när vi va i Sthlm o i skolan o när vi tog Suckfoto. Saknar klass 9a eller vi gick tillsammans från klass 3a till 9a o vissa även lekis, ettan o tvåan!! Vi hade alltid så sjukt roligt tillsammans, börjar fan snart gråta :O haha.

Klass 9a, den bästa genom tiderna!


Nej nu ska ja ut o träffa Mia :)

PussPuss Malin ♥


13 Mars - filmtime!

Godkväll!
Nu va det ett tag sen ja bloggade igen men har haft fullt upp. Helgen har varit underbar!

Fredagen: UTGÅNG! hände mycke spännande denna dag.
Till en början hade jag praktik, slutade vid 4 o redan då började de med att bussen ja skulle ta inte kom så missade tåget hem. Fick vänta på ett senare så va hemma ca 20 i 6 :(
Stressade med att slänga i mig lite mat o sen in i duschen.
Åkte till Mia så fort jag valt kläder. Där va även Jossan o Soffe vilket va tur för Jossan hjälpte mig att fixa håret o Mia sminkade mig så ja kände mig jättefin faktist :D! Men glömde som vanligt kameran hemma..Men hade på mig en ny kjol o en ny tröja som ja hade tänkt att lägga upp bild på imon för orkar inte just nu :P
Mia o ja, Matte o Ahlberg tog tåget in till Jkpg vid 9. Väl inne mötte vi Flood o Gurkis o Emelie :)
Träffade även en skitrolig tjej från USA eller nått så gick runt o pratade engelska hela kvällen, är väldigt förvånad att vi kunde snacka med varann, att hon förstod min sluddriga engelska i de tillståndet ja befann mig i o att ja ens förstod henne. Men kul va de! :D Sen tog vi nattbussen hem o där sätter vi punkt för den kvällen.

Lördagen: Va inte lika rolig..Ja vad mer ska ja säga än att ja mådde som ja förtjänade..
Åkte in till jkpg o åt på max på kvällen, kom hem typ halv 12 eller va klockan nu va. haha, minns inte. :P

Idag har jag inte gjort så mycke. Kollat på film o gjort fotbad så nu känns det som att jag går på moln när jag går :D har också hjälpt mamma med maten o för en stund sen åt vi hemmagjord pizza, de va mumma! Sitter nu i soffan med en sovande mamma o en sovande papppa o kollar på film som vi hyrt, rätt bra så långt vi kommit iallafall. Takers heter den, handlar om att nårra ska råna en bank :P
Så fort filmen är slut ska jag slänga mig i sängen så att ja kommer upp imon..Praktiken börjar 06.30, men får sluta tidigare imon för måste till skolan o hämta nya rikskuponger. 
NattiNatti!

PussPuss Malin ♥
 


7 Mars - Trött..

Hallloo!
Sitter nu framför tven tillsammans med mamma o pappa o kollar på en unge i minuten..
Är så sjukt jävla trött så ska gå o lägga mig snart så att man orkar upp till praktiken imon..orkar inte praktisera mer..de ska bli skönt när vi väl börjar på Coffee House By George :D! längtar.
Har inte vatt på praktiken idag, men har vatt i skolan o fixat massa med praktiken, projectarbetet o fixat handledarmöte, snackat med rektorn o massa..o de har tatt i princip hela dagen, lärarna e på möten hit o dit..

Är för övrigt jävligt irriterad just nu på att människor inte förstå skillnaden på jobb o praktik..Ska bli intressant att se vad som sägs imon när Amanda o ja ska iväg på ett handledarmöte när de e semeldagen!
E också sur på skolan för att ja inte får nya skor av dom..kan då säga att ja inte kan praktisera mer om ja inte får andra skor.

Iallafall, efter att Amanda o ja vatt o fixat alla saker så va klockan rätt mycke så vi stack ner till stan o kollade lite :)

Ja köpte en ny skarf eller va de nu heter/kallas o 3 örhängen, skulle bara köpa ett par men sen kostade alla örhängen 20 kr/styck så hittade ja 2 par men då va de köp 3 o betala för 2 så de gjorde ja bara för att. För dom va inte så särskillt snygga, men de tar vi inget extra för :P



Ska gå o lägga mig nu! Hörs imon så ska ja berätta om hur de gick på praktiken :P

Godnatt!
PussPuss Malin ♥

3 Mars - Sovdags!

Hallo!
Va på praktiken idag, första dagen sen i fredags :) de va gött att ha nått o göra o inte bara sitta hemma i soffan..
Sitter nu nerbäddad i sängen o kollar på svensk maffia. Är så trött så de bara svider i ögonen så somnar nog vilken sekund som hlst..
Har inte gjort så mycke idag, när ja kom hem från CG åkte matte o ja till först pizzerian o träffade flood o gurkan, sen vidare hem till Ahlberg o käkade smörgåstårta. ASAGOTT!! Han Fyller ju 18 idag med så Grattis!!

Nej nu ska ja sova, godnatt o sussa sött!

PussPuss Malin ♥

1 Mars - 10.00

Godmorgon!
Har precis ätit frukost. De blev havregrynsgröt, mummaa!! hoho
Nu sitter ja i soffan o slöar o tycker synd om mig själv för känner mig inte så mycket piggare idag än vad jag gjorde igår..men går nog till praktiken imon ändå.
Ska nog starta en film..De får bli Knight and day eller va den nu heter, hoppas den e bra iallafall!



Nu är jag så in i satans trött på denna dumma snön som inte vill försvinna! Längtar till sommaren nu så man kan bli lite brun o fin! O speciellt att de blir varmt!!
Menmen, bara för att jag sitter o svär över vädret så blir de ju inte bätter..Tyvärr..

Nej nu ska jag kolla på filmen. Hörs senare!!

PussPuss Malin ♥

RSS 2.0