Godnatt!

Ja, vad säger man? vissa utav mammorna på mammor & minimodeller verkar ju inte ha alla hästar i stallet om man säger så. eller vad tycker ni som såg det?
Men ska bli kul att följa och se hur det slutar! :)

Ska nu krypa ner i sängen och kolla lite på solsidan innan jag ska sova!
Ska försöka att bli lite mer social här men vet ofta inte vad jag ska skriva om. Nått förslag? :)

Godnatt alla söta läsare!
Puss

...

Det finns inte ord för hur uttråkad jag är..
Blev sjuk i fredags kväll och har i princip bara suttit hemma sen dess, va hos meurling igår en sväng och spelade bingolotto men det är allt..Börjar snart klättra på väggarna! 
Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 21.00 så att jag kan kolla på programmet Mammor & minimodeller som börjar då, se om det är något att ha. Tycker att det är sjuk att det finns mammor som tar det på sådant allvar och typ vaxar och rakar benen på en tjej på under 10 år. Det kan väl inte finnas många fjun på de små benen! Menmen, det finns folk till allt.
I morgon ska jag jobba iallafall. Börjar klockan 9 så får lite sovmorgon :)


Nu ska jag dra mig, ha det bra!
Puss

Städning av garderob nummer 2!

Halloj på er!

Igår när jag kom in i min "sakgarderob" upptäckte jag nått som såg ut som råttbajs.
Sa idag till pappa att han får kolla upp de, de gjorde han och vi kom fram till att det var det så började för en stund sen att rensa ut allt ur min garderob för att hitta hålet..när jag kommit en bit så hittar jag 2 små hål. För att en mus ska kunna komma igenom räcker de att hålet är typ 5 mm stort och de jag hittade var mycket större än så! Pappa kom och kollade men konstaterade att det inte har krypit en mus igenom hålen.....han konstaterade också att råttbajset kommer från väggen för det är en liten glipa där det drar massa luft så det har tydligen kommit därifrån. TUR! Men jag tar inga risker så nu ska pappa sätta igen hålen och täta väggen! Nöjd tjej :)



Och vadå? jag samlar väl inte på påsar? Förstår inte vart folk får det ifrån..haha :)
Ska nog räkna dom sen och se hur många dom är!

Nog om detta. Får se vad som händer ikväll, jobbar imon så blir nog inte jättesent.

Hörs!
PUSS


RSS 2.0