7 Mars - Trött..

Hallloo!
Sitter nu framför tven tillsammans med mamma o pappa o kollar på en unge i minuten..
Är så sjukt jävla trött så ska gå o lägga mig snart så att man orkar upp till praktiken imon..orkar inte praktisera mer..de ska bli skönt när vi väl börjar på Coffee House By George :D! längtar.
Har inte vatt på praktiken idag, men har vatt i skolan o fixat massa med praktiken, projectarbetet o fixat handledarmöte, snackat med rektorn o massa..o de har tatt i princip hela dagen, lärarna e på möten hit o dit..

Är för övrigt jävligt irriterad just nu på att människor inte förstå skillnaden på jobb o praktik..Ska bli intressant att se vad som sägs imon när Amanda o ja ska iväg på ett handledarmöte när de e semeldagen!
E också sur på skolan för att ja inte får nya skor av dom..kan då säga att ja inte kan praktisera mer om ja inte får andra skor.

Iallafall, efter att Amanda o ja vatt o fixat alla saker så va klockan rätt mycke så vi stack ner till stan o kollade lite :)

Ja köpte en ny skarf eller va de nu heter/kallas o 3 örhängen, skulle bara köpa ett par men sen kostade alla örhängen 20 kr/styck så hittade ja 2 par men då va de köp 3 o betala för 2 så de gjorde ja bara för att. För dom va inte så särskillt snygga, men de tar vi inget extra för :P



Ska gå o lägga mig nu! Hörs imon så ska ja berätta om hur de gick på praktiken :P

Godnatt!
PussPuss Malin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0